Funk U Coverband

Op zoek naar een jonge, groovy band? Dan ben je bij FUNK-U aan het juiste adres! Wij spelen de nummers die voor onze tijd al in de hitlijsten stonden, maar ook nieuwe songs die je nu in je favoriete afspeellijsten hebt staan! Daarnaast houden wij niet van copy/paste, al onze nummers steken wij in een Funk U jasje. Zo gaan op jouw feest alle voetjes van de vloer en zingt iedereen luidkeels mee! Met een flinke bezetting van 8 man spelen wij de sterren van de hemel. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk en luister nu onze DEMO! Wie weet tot binnenkort!
Funk U is echt een feestband. De coverband speelt regelmatig op feesten, studentenfeesten, schoolfeesten, festivals maar ook in de horeca en clubs. De jongste funkband van Nederland!

Over FUNK U

 • LandLord photo

  Evenement, feest, cafe of festival

  Ondanks de jonge leeftijd van de bandleden (gemiddeld 18 jaar) hebben ze al veel speel ervaring. Van klein feestje tot groot evenement.

 • LandLord photo

  Bezetting

  De bandleden studeren of zitten op de middelbare school. Hierdoor is de band alleen in het weekend beschikbaar. De bezetting bestaat uit: Kiki en Isa - zang, Thomas - toetsen, Tijn - basgitaar, Marre - gitaar, Nathan - drums, Teun - sax en Cas - trombone.

Groovy Funk, Soul & PopcoversFeestband uit Breda

Gigs

Funk U speelt ook op privefeesten. Deze zijn meestal niet toegankelijk voor publiek. Wil je Funk U boeken en een keer kennismaken? Neem dan contact op of kijk hieronder of er een openbaar optreden op de agenda staat.

 • Prive feest

  Tilburg

 • Prive feest

  Roosendaal

 • Koningsdag cafe De Bommel

  Breda

Bekijk video

Tip: Luister met hoofdtelefoon of op goede speakers!

Repertoire

Een greep uit het repertoire van Funk U:

Ease on down the roadSoul with a capital sSir dukeTell me about itRock with youAin’t nobodySingSuper duper loveSomethings got a hold on meIts raining menI’m every womanLady marmalade

Shake your bodyCelebrationBlow me awayTalkin loudFizzy lemonadeProud maryI WishAlways thereI wanna dance with somebodySoul manDisco infernoCrazy in love

Check beschikbaarheid

Wil je weten of Funk U beschikbaar is? Vraag het ons via het formulier hieronder. 

Bedankt voor je bericht

Indien je binnen 1 werkdag niets gehoord hebt mail dan naar moc.liamg%40aderbu.knuf

Can't send form.

Please try again later.

De gegevens worden verstuurd via een beveiligde verbinding en alleen gebruikt om de aanvraag af te handelen. Een aanvraag is vrijblijvend.Na ontvangst van de gegevens nemen wij binnen 1 werkdag contact op om de mogelijkheden te bespreken.