Welkom!

Yay, het eerste contact is gelegd! Op deze pagina vind je allerlei informatie over het boeken van FUNK U, zodat je aan het einde onze vragenlijst goed kunt invullen. Op basis hiervan kunnen we een offerte maken en je zo goed mogelijk te woord staan tijdens de belafspraak.
Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend en dient alleen ter informatieverschaffing.

Optie

Op dit moment heb je een optie geplaatst op FUNK U. Dat betekent dat deze datum twee weken wordt vrijgehouden in de agenda van de band. In deze twee weken heb je met bandmanager Isa contact over het evenement waar je de band zou willen boeken en kun je al je vragen stellen over FUNK U. 

Belangrijke punten uit de Rider

Nog geen ervaring met het boeken van een band? Check voor je verder leest eerst deze pagina!

Licht en geluidFUNK U werkt standaard met een geluidsman die inprikt op de FOH van de locatie. Hij neemt mengtafel, microfoons en monitoring mee. Indien geen geschikte geluidsinstallatie aanwezig is, zal het geluidsbedrijf op basis van de omvang van de locatie een offerte uitbrengen. LET OP: doorgaans is een installatie die aanwezig is op een evenementenlocatie niet voldoende om een grote band mee uit te versterken. 
PodiumFUNK U heeft een podium nodig van minimaal 6 x 4 x 1 meter.
StroomTwee vrije groepen van 16 Amp nabij het podium.
DBHoud er rekening mee dat FUNK U een popband is met een grote bezetting. Op standje 'feest' speelt de band dan al gauw op 110 db. Check dit van tevoren met de locatie!
Laden, lossen en parkerenZowel de band als het geluidsbedrijf komt met een hoop spullen naar een gig, daarom is het belangrijk dat er voor de deur van de locatie een laad- en losplek is. FUNK U komt gemiddeld met 4 a 5 auto's naar een optreden, dus is het ook belangrijk dat de auto's in de buurt geparkeerd kunnen worden. 
Bekijk hier de rider van FUNK U

Het optreden

Concept

FUNK U is te boeken in twee modes: Funky en Party Mode. Binnen deze modes speelt FUNK U met een vaste setlist. Dit zijn dus twee verschillende shows, maar met dezelfde bezetting, energie en professionaliteit. De setlisten van deze show zijn met veel zorgvuldigheid tot stand gekomen en gebaseerd op jarenlange ervaring op het podium. 

Duur show

FUNK U heeft een vaste show die bestaat uit 2 sets van 60 minuten. Daartussen zit een pauze van 30 minuten.

Verzoeknummers

Uiterlijk een maand voor het optreden kunnen twee verzoeknummers worden aangevraagd. FUNK U zal naar haar inzicht bepalen of dit haalbaar is en past binnen het repertoire van de band. 

Vragenlijst

Datum*

Geluid en licht*

Rider check*

Welke mode?*

Inclusief funky DJ?*

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

Dank!

Door het invullen van de vragenlijst hebben we een completer beeld van je aanvraag. Binnenkort zullen we even bellen om alles door te spreken.